تاریخ انتشار : دوشنبه 17 ژوئن 2024 - 15:12

رقیه جباری

معرفی پتانسیل ها و توانمندیهای صنعت کیف و کفش اسلامشهر در گفتگو با اعضای هیئت مدیره و بازرس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر

معرفی پتانسیل ها و توانمندیهای صنعت کیف و کفش اسلامشهر در گفتگو با اعضای هیئت مدیره و بازرس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر
مقدمه: شهرستان اسلامشهر در کنار شهر تهران قرار دارد و از توابع استان تهران مي باشد. مردم اين شهر در مشاغل زيادي مشغول به فعاليت مي باشند که شغل کيف و کفش به عنوان شغل اصلي مردم شهر است و اين شهر به عنوان پايتخت توليد کفش ورزشي شناخته مي شود و برندهاي مطرحي در اين شهرستان وجود دارد که بيش از 90 توليد کفش ورزشي کشور به اين شهر اختصاص دارد. اتحاديه کيف و کفش اسلامشهر يکي از اتحاديه هاي مهم و اشتغال زا مي باشد که در جهت تسريع امور و حل مشکلات و معرفي توانمنديهاي فعالان اين صنعت تلاش نموده اند و هيئت مديره دوره جديد نيز از سال گذشته فعاليت خود را با ترکيبي جوان و باتجربه فعاليت رسمي خود را شروع نموده است و آينده اي روشن با اين ترکيب قابل تصور مي باشد. آقاي سعيد خاکسار به عنوان رئيس، آقاي پوريا دهقان نائب رئيس اول، مرتضي قنبرزاده نائب رئيس دوم، خانم هاشمي خزانه دار، حميد محمدي دبير و آقاي حاج باقر خاكسار به عنوان بازرس اتحاديه مي باشند. ماهنامه سراسري همگام با اصناف به دعوت هيئت مديره محترم و بازرس محترم در محل دفتر اتحاديه حضور يافته و گفتگوي اختصاصي انجام داده است که ماحصل آن تقديم خوانندگان محترم مي گردد:

اکثریت کشورها مالیات از درآمد است ولی متاسفانه در ایران مالیات بر سرمایه است که این کاملا اشتباه و مانع توسعه تولید است
کفش نیوز: سعید خاکسار رئیس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر در ابتدای این گفتگو با ابراز خرسندی از حضور صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه خبری و تحلیلی کفش نیوز به همراه اکیب خبری و فیلمبرداری در اسلامشهر، گفت: اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر از سال ۱۳۷۰ تاسیس شده است که در حال حاضر تقریبا ۸۰۰ نفر عضو داریم که تعدادی هم در دست اقدام هستند و تقریبا بعد از دریافت پروانه تعداد اعضای اتحادیه به بیش از ۱۰۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی کفش نیوز: وی با اشاره به اینکه اسلامشهر قطب کفش ورزشی است و نزدیک هزار و خورده ای تولیدکننده دارد که یکی از بزرگترین صنایع در شهرستان، تولید کفش است، افزود: اکثریت تولیدکنندگان ورزشی بزرگ در اسلامشهر هستند ولی متاسفانه چون برندسازی نکرده اند؛ چندان شناخته شده نیستند و متاسفانه از لحاظ جا و مکان نیز مورد قانونی دارند و عملا به بسیاری از آنها نمی توانیم پروانه بدهیم و از لحاظ مالیات و دارایی و … مشکل دارند و همچنین فعالیت در زیرزمین و … از دلایل عدم امکان دادن پروانه کسب هستند.
رئیس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر، ادامه داد: از لحاظ تامین مواد اولیه کفش اکثریت تولیدکنندگان مشکل دارند و سخت تامین می کنند و قیمت ها به دلیل نواسانات قیمت دلار خیلی بالا است و تولیدکنندگان با مشکلات بسیاری روبرو هستند.
خاکسار، اضافه کرد: در بخش فروش هم مشکل داریم و مردم قدرت خرید ندارند و از طرفی مالیات های غیرمنطقی و غیراصولی به تولید و فروش فشار آورده و وضعیت اصلا خوب نیست و رکود در این صنعت حاکم شده است.
وی با بیان اینکه، اکثریت تولیدکنندگان معترض هستند به اخذ مالیات های غیرواقعی که درآمدشان با مالیات اصلا همخوانی ندارد و عملا توان پرداخت ندارند، اظهارداشت: با مشکلاتی کنونی عملا به جای افزایش تولید با کاهش تولید روبرو هستیم و ما هم عملا کاری نمی توانیم بکنیم و اعضای محترم نیز از ما انتظار دارند ولی عملا هیچ حمایتی نیست و ما در برابر اعضای محترم شرمنده هستیم، قانون مالیات بر ارزش افزوده با واقعیت های صنف ما مطابقت ندارد و باعث افزایش بی رویه اجناس مورد نیاز تولید می شود که مستقیم باعث افزایش قیمت کفش می شود که شدیدا باعث رکود در بازار خواهد بود وتعداد زیادی از پخش کننده و واسطه بین تولید ومصرف کننده از بین خواهد رفت ودر جلسه ای که وزیر محترم صنعت و معدن وتجارت جناب آقای دکتر علی آبادی داشتیم، ایشان عرض کردند که پوشاک وکفش جزو نیازهای ضروری و مهم و اولیه افراد جامعه می باشد ِلذا تقاضا داریم موجب بازنگری وتصمیم درست قرار گیرد که باعث رشد وارتقای این صنعت در کشور باشد.
رئیس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر، خاطرنشان کرد: در اسلامشهر کار تولید کفش به صورت بومی و سنتی است و از استانداردهای لازم برخوردار نیستند و ما هم عملا نمی توانیم پروانه بدهیم و این امر باعث محروم شدن اعضای محترم از برخی حمایتهای دولتی و … می شود و حقیقتا تولیدکنندگان ما مظلوم واقع شده اند!!!! با توجه به آماری که داریم این دلیل اصلی عدم توانایی در ساماندهی است و تنها راهکارش ایجاد شهرک کفش است و دولت نیز از این امر باید حمایت کند و نسبت به ساماندهی کارگاههای تولیدی در یک محل مشخص اقدام نماید زیرا ما می توانیم در صورت حمایت های عملی صادرات کنیم و با حمایت از تولیدی های بزرگ به برندسازی دست یابیم.
وی اضافه کرد: صنعت تولید وپخش کفش در اسلامشهر بیشترین اشتغالزایی نیروی کار در این شهرستان رابه خود اختصاص داده وغیر مستقم هم باعث ایجاد کار به شهرهای همجوار شده وامروزه در تمام مناطق این مرزوبوم از اسلامشهر به عنوان یک شهرستان پویا وتاثیر گذار در تولید کفش یاد می شود و ما هم از مسئولین تقاضا داریم نسبت به مشکلاتی که باعث افزایش بی رویه اجناس و مواد اولیه که تاثیر مستقیم در افزایش قیمت کفش به همراه خواهد داشت، مورد بررسی وحمایت گردد.
خاکسار در خاتمه گفت: دارایی مشکل اساسی ماست و در اکثریت کشورها مالیات از درآمد است ولی متاسفانه در ایران مالیات بر سرمایه است که این کاملا اشتباه و مانع توسعه تولید است.

برای توسعه کفش اسلامشهر، نیازمند ایجاد شهرک تخصصی کفش با حمایت ویژه دولت هستیم
دهقان نائب رئیس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر هم در ادامه با بیان اینکه کفش نیوز انصافا در جهت معرفی توانمندیهای کفش ایران تلاش خوب می کند و بنده به نوبه خودم از حضور جنابعالی کمال تشکر را دارم، گفت: وزیر محترم صمت در بازدیدی که سال گذشته از شهرستان داشتند، طی جلسه ای که تعدادی از اعضای اتحادیه نیز حضور داشتند در خصوص شهرک کفش بحث و گفتگو مفصلی شد و ایشان قول لازم را دادند که از ایجاد شهرک تخصصی کفش حمایت ویژه ای کنند و حتما در آینده نزدیک ایجاد شود.
وی، افزود: شهرستان اسلامشهر با توجه به پتانسیلی که دارد، قطب کفش ورزشی ایران است یعنی پتانسیل تولید بیش از ۹۰ میلیون جفت کفش ورزشی در سال را دارد و همین الان بسیاری از تجار عراقی و ترک و افغانستان و … در خیابان افراسیابی که بورس کفش اسلامشهر است در حال رفت و آمد هستند و تولیدات این شهرستان به این کشورها صادر می شود.
نائب رئیس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر، اضافه کرد: هیئت مدیره دوره جدید تمام تلاش خود را به کار بسته تا بتواند در جهت توسعه و رونق این صنعت تلاش مضاعف نماید و به امید خدا خواهیم توانست این صنعت را به جایگاه واقعی اش برسانیم.

پیگیر جدی ایجاد تعاونی مصرف برای تامین مواد اولیه و تعامل با دستگاههای ذیربط برای حل مشکلات اعضای محترم هستیم
قنبرزاده  خزانه دار اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر نیز با تشکر از تلاشهای رسانه های تخصصی کیف و کفش و چرم به ویژه کفش نیوز، گفت: در ماههای اخیر با اعضای محترم اتحادیه نشست هایی داشتیم و نکته نظرات اعضای محترم را در قالب پیشنهادات ارائه شده جمع آوری کرده ایم تا در جهت توسعه صنف استفاده کنیم.
وی افزود: در این مدت چند مورد کار را نیز انجام داده ایم که شامل ارائه تسهیلات کم بهره برای اعضای محترم که با چند بانک صحبت کرده ایم و جلساتی داشته ایم تا بتوانیم تسهیلات کم بهره به استفاده اعضای محترم فراهم نماییم و همچنین ایجاد تعاونی مصرف برای تامین مواد اولیه و همچنین تعامل با دستگاههای ذیربط برای حل مشکلات اعضای محترم می باشد.

برگزاری اولین نمایشگاه توانمندیهای کفش اسلامشهر، نیازمند حمایت سازمان صمت و دستگاههای مرتبط است
خاکسار بازرس اتحادیه کیف و کفش اسلامشهر نیز در این گفتگو گفت: اسلامشهر در کار تولید کفش ورزشی فعالیت دارد و وزیر محترم در دیدارشان از صنعت کفش اسلامشهر از ارائه گزارش در قطب ورزشی بودن و تولید بیش از ۹۰ میلیون جفت کفش ورزشی بسیار تعجب کرده و از این بابت تبریک گفته و آمادگی خود را برای حمایت از افزایش ظرفیت تولید و توسعه آن اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه، بیش از ۴۰ هزار نفر اشتغال به صورت مستقیم و ۲۰ هزار نفر اشتغال به صورت غیرمستقیم در کار تولید کفش هستند، افزود: البته صادرات کفش هم داریم و با حمایت مسئولان می توانیم میزان صادرات را افزایش بدهیم و در نظر داریم برای کسب بازارهای خارجی و تداوم بازارهای داخلی اولین نمایشگاه توانمندیهای کفش اسلامشهر را برگزار کنیم که نیازمند حمایت سازمان صمت و دستگاههای مرتبط هستیم.
شایان ذکر است: اسلامشهر در سالهای اخیر پیشرفت های خوبی داشته است و قطع یقین با ایجاد شهرک تخصصی کیف و کفش و برگزاری نمایشگاه توانمندیهای کیف و کفش و حمایت های عملی از تولیدکنندگان و … شاهد رونق بیشتر و جهش تولید و رسیدن به صادرات خواهیم بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.